Sommer retreat 2019: Danmark

summer retreat denmark FEATURED (ZUKI)

10 dages retreat centreret omkring 7 dages vand faste:

Dato: 2. -11. august 2019 (fredag kl. 17 – søndag kl. 12)
Sted: Anahata Yoga Center, Rytsebækvej 17, 4780 Stege, Møn
Pris:
DKK 5.500 / € 750 (se herunder for detaljer)

Har du spørgsmål du ønsker svar på, på dansk er Karin Lauritzen kontaktperson og kan kontaktes på 28297346 eller rawbyheart@gmail.com

Tilmeldelingsblanket – se herunder.

summer retreat denmark anahata 1

Bøgeskov ved siden af stranden


Om dette retreat:

summer retreat denmark anahata 3

Vores indkvartering til retreatet

Med blot 400 meter til en af Danmarks smukkeste badestrande ved Østersøen og eventyrlig skov ud til vandet tæt ved, er centeret placeret i den skønneste fredfyldte natur. Grander Vandvitalisering og Aqua Major sørger for det fineste levende vand til at drikke i løbet af fasten.


Dag 1 (fredag) – før-faste:

Efter ankomst kl. 17 vil deltagerne dele et sidste måltid sammen før selve vandfasten begynder. Dette vil være en mulighed for bevidst at sige farvel til mad i en uge og samtidig høre hver enkelt hvordan de har det med det.

Dag 2-8 (lørdag – fredag), 7 dages faste:

summer retreat denmark anahata 7

Domen hvor daglige sharings og yoga finder sted

Hver dag består af en kombination af løst struktureret og fri tid. Alle aktiviteter er valgfri på nær de daglige gruppe sharings, hvor vi sidder i en cirkel og tjekker hvordan det går. Dette er en mulighed for at dele, hvordan du har det både følelsesmæssigt og fysisk. Du skal ikke dele, hvis du ikke har lyst, men du skal være tilstede, så vi kan passe på hinanden.

Dette er en af styrkerne ved en faste-retreat – du er ikke alene. Du er i samme båd som dine fastebrødre og søstre.

Vi hjælper alle hinanden og i løbet af retreatet udvikler dybe venskaber sig.

summer retreat denmark anahata 11

Et af værelserne

Udover de daglige sharings, er der hver dag tilbud om:

— blid yoga/stretching 2 x daglig
— gruppe sharings 2 x daglig
— daglige gåture i naturen
— undervisning i faste, detox og sundhed
— meditation
— sauna 2 gange i løbet af fasten
— ekstra support til dem der måtte opleve det svært

Dag 9-10 (lørdag og søndag), efter-faste:

summer retreat denmark anahata 4

Udsigten fra huset mod havet

Noget af det sværeste ved en faste er at begynde at spise igen. Det er så nemt at gøre det forkert enten ved at spise forkert mad eller ved at overspise. Efter at vi har brudt den 7 dages lange vandfaste lørdag morgen, har vi to dage sammen til at få det gjort rigtigt. Her får vi lejlighed til at:

– Diskutere strategier til, hvordan du kommer tilbage til normal spisning efter retreatet slutter
– Forberede dig på at vende tilbage til hverdagen og samfundet

I løbet af denne periode vil vi forsigtigt stimulere fordøjelsessystemet tilbage til live med
de mest passende smoothies og fast føde. Efter retreatet skal du være i stand til at komme hjem uden at få fordøjelsesproblemer.


Resumé:

summer retreat denmark anahata 5

Verandaen med udsigt til haven og markerne bagved

Hvis du er interesseret i at udforske dine grænser, din frygt og afhængighed, hvis du vil komme til en dybere forståelse af, hvem du er, og hvis du har tidligere erfaringer med faste, så kan du lære meget  dette retreat. Jeg har selv meget erfaring med op til 21 dages vandfaste samt 5 dages tørfaste (ingen mad, ingen drikke) og vil gerne videregive min viden og erfaringer til dig.


Generelt om 7 dages vandfaste:

summer retreat denmark anahata 9Erfaringer med 7-dages vandfaste er vigtig for alle, som er interesseret i at opnå intens udrensning. For de fleste mennesker bør en årlig 7-dages vandfaste være nok til at opretholde en sund alderdom (i kombination med en sund livsstil). For dem med sundhedsproblemer kan vandfaste bruges som en effektiv helbredelsesmodalitet, og 7-dages vandfaste kan sætte skub i processen.


Forudsætninger for og yderligere information om dette retreat:

summer retreat denmark anahata 2— Forudsætning: Tidligere erfaring med mindst én 36-timers vandfaste.
— Bemærk venligst, at dette retreat ikke er medicinsk overvåget. Der vil ikke være en læge på stedet. Enhver med en medicinsk tilstand, der overvejer dette retreat, bør diskutere dette med deres læge. (Du er også velkommen til at diskutere det med mig, ved at bruge registreringsformularen nedenfor.)


Betaling:

Efter at have udfyldt ansøgningen ved brug af nedenstående formular vil jeg svare og sende et link til betaling med kreditkort / PayPal. Deltagelse i retreatet er sikret, når betalingen er modtaget. Når først betalingen er modtaget kan den ikke refunderes.

Prisen inkluderer overnatning i dobbeltværelse, deltagelse i alle aktiviteter under retreatet, økologisk mad til at bryde fasten.


Tilmelding eller spørgsmål: